11 grudnia 2017
Granola na bogato (bezglutenowa)
›
Piekę ją regulanie od kilku lat i jeszcze mi się nie znudziła, bo składniki mogę dobierać dowolnie i podaję z sezonowymi owocami. Zawsz...
2 komentarze:
10 listopada 2017
Aromatyczna brukselka z pieca
›
Czy brukselka kojarzy się Wam z r ozgotowaną, brzydko pachnącą, bladozieloną kapustką serwowaną w szkolnych stołówkach? Grrr! K oszmar dz...
1 komentarz:
6 listopada 2017
Placki z dyni
›
Pomysłów na wykorzystanie dyni w kuchni są tysiące. Sprawdza się w wypiekach (muffinki, ciasto dyniowe z czekoladą), zupach, warzywnym curr...
2 komentarze:
22 października 2017
Celebruj śniadanie - jajko w koszulce na grzance
›
Celebruję weekendowe poranki. Jeśli tylko spędzam je w domu i nie muszę się spieszyć, lubię przyrządzić śniadanie na wypasie. Najlepie...
6 listopada 2016
Biała zupa rybna
›
Koniec października był dość łaskawy dla Pomorza, nie lało non stop! W iatr rozganiał czarne chmury, s łońce rozświetlało kolorowe liśc...
7 komentarzy:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer